Tuesday, April 14, 2015

Jasper 5v

Meidän ihana vauva täytti jo 5-vuotta! Uskomatonta. Juhlallisuudet alkoivat päivää aikaisemmin, kun sattui sunnuntai. Aamulla päivänsankaria odotti yllätys. Upouusi skeittilauta, Octopod ja kaikki Octonautti hahmot. (Octonautit on Jasperin ihan ehdoton suosikkipiirretty tällä hetkellä.) Niissä riitti ihmettelemistä ja hienosti leikkivät yhdessä eikä mitään itkuja tullut pikkuveljeltä, vaikka ilman lahjaa jäi.

Skeittilautaa piti tietysti heti aamupäivällä päästä testaamaan ja meidän pikku parkkipaikka oli siihen oivallinen paikka. Skeittipuistoon sitte ehkä myöhemmin...

Hienosti Jasper pysyi pystyssä, mutta kai tässä jonkunlainen kurssi tai opetushetki jostain pitää saada.

Illalla tulivat Zahirin perhe meille syömään ja juhlimaan. Onneksi on edes nämä vähät sukulaiset täällä, joiden kanssa juhlia.

Jaana-täti ja kumppanit toivat mukanaan todella ison laatikollisen Playmobile leluja. Niissä riitti taas ihmettelemistä.

Pientä pallopeliä ja painia myös harrastettiin pihalla :)


Kavereille järjestettiin juhlat torstaina La Petite Playhousessa, joka on vähän kuin hoplop. Siellä oli riemu katossa eikä paljon syödä maltettu. Nopeasti pizzat ja kakut naamariin ja taas juostiin.




Tämä kuva oli pakko myös laittaa tänne, kun tässä on ihana prinsessa Stella. Siis se pieni vauva, joka tuli meille nelisen vuotta sitte puolivuotiaana hoitoon. Hänellä oli jo silloin vahva luonne ja sitä on edelleen. Siis vain hyvässä mielessä. Niin ihana pieni diva, että sydän sulaa :)


No comments: