Wednesday, August 22, 2012

Lomalla osa 1

Isoäiti oli seuranamme viisi viikkoa ja se meni niin hujauksessa, että en oikein edes tajunnut. Äidistä oli suuri apu kotihommissa ja varsinkin Jasperin kanssa. Isoveljellä oli koko ajan leikkikaveri ja syli mihin kiivetä, kun mun aika suurimmaksi osaksi menee vielä tässä vaiheessa Antonin kanssa. Koko ajan joko imetän tai vaihdan vaippaa tai nukutan tai muuten vaan hyssytän. Ja siis Anton on kuitenkin helppo vauva.

Nyt on siis isoäiti taas Suomessa, mutta Juho jäi puolestaan lomalle. Sitä edelsi parin päivän lähes ympärivuorokautinen työnteko, mutta nyt ollaan lomalla ja reissussa :) Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti lähteä muutamaksi päiväksi Pismo Beachille, joka on 3-4 tunnin ajomatkan päässä etelään mentäessä. Siellä näytti sääennusteen mukaan olevan kuitenkin sen verran viileää, että suuntasimme Lake Tahoen suuntaan kuitenkin. Tahoe on perinteisesti laskettelukohde talvella, mutta hauskaa tekemistä riittää kesällekin. Löysimme edullisen mökin (pikemminkin asunto hiihtokeskuksen kupeessa olevassa kompleksissa) viikoksi ja eikun pakkaamaan. Täytyy sanoa, että luojan kiitos meillä on nykyään minivan, koska kahden aikuisen ja kahden pienen lapsen viikon tavarat eivät olisi mahtuneet yhtään pienempään! Matkalla pysähdyimme Sacramentossa (Kalifornian pääkaupunki) junamuseossa ja sinne pitää ehdottomasti mennä uudestaan paremmalla ajalla. Sen verran perheen pojat olivat innoissaan. Siis Juho ja Jasper :)

Ensimmäisenä aamuna kohteessa teimme koko perheen voimin kävelylenkin ja tutustimme vähän ympäristöön. Pikkupojat vierekkäin juoksurattaissa, josta kuvakin on. Aika mäkistä kulkemista, joten aikuiset saivat kunnon hien pintaan. Lounaan ja päikkäreiden jälkeen teimme toisen kävelylenkin Donner Laken rannalla. Harmi ettei ollut uikkareita mukana, koska vesi tuntui ihan lämpimältä.

1 comment:

Melissa said...

Suloiset pojat :D