Sunday, November 27, 2011

Joulua odotellessa




Aika menee niin siivillä, että blogi on aivan hunningolla eikä kukaan päivitä mitään kuulumisia. Vaikka ei meille mitään ihmeellistä, joulu tulla tuksuttaa ja sitä täällä kovin jo valmistellaan. Kiitospäivää juhlittiin torstaina, Jaanan valmiissa juhlapöydässä :) Sitä ennen minä olin vielä Jamillan ja Toivon kanssa katsomassa Cirque du Soleil:n spektaakkelia nimeltään Totem. Aivan mahtava! Meitä jännitti Jamillan kanssa niin hirveesti ennen esityksen alkua, ettei meinattu housuissa pysyä. (Vaikka meillä taisi kummallakin olla muuten hame...) No anyways, esitys oli taattua Cirque du Soleil -laatua ja silmät olivat kaikilla ymmyrkäisenä alusta loppuun.
Kiitospäivää seuraavana päiväna on aina vuoden suurin ale. Joka paikassa. Suurin osa kaupoista ja ostoskeskuksista avaa ovensa keskiyöllä ja ihmismassat ovat valtavat joka puolella. Olen muutaman kerran ollut siellä hyörinässä itsekin, mutta päätin jättää tänä vuonna väliin. Olen seurannut sen verran tuota touhua jo sivusta, että tiesin lauantain olevan ihan yhtä hyvä tarjouspäivä, mutta ihmisiä on paljon vähemmän. Ja oikeassa olinkin. Saavuin Milpitaksen ostoskeskukseen jo hyvissä ajoin yhdeksän jälkeen aamulla ja tilaa oli shoppailla vaikka kuinka. Sainkin tehtyä kaikki tarvittavat shoppailut parissa tunnissa. Seuraavat pari tuntia meni vaan terapiahaahuillessa. Kerrankin yksin! Ja mää nautin!
Sen verran ollaan perheen voimin osallistuttu jo joulutohinoihin, että käytiin pariin otteeseen moikkaamassa Joulupukkia Stanfordin ostarilla. Kun se on niin kätevästi tuossa kävelymatka päässä. Jasper ei ollut ihan niin innoissaan Joulupukin sylissä istumisesta kuin kuvittelimme. Mutta suostui lopulta, kulmat kurtussa :) Toisella kerralla käytiin katsomassa jouluvalojen sytyttäminen ja syötiin koko porukka suklaaöverit kahvilassa. Pieni mieskin veti suklaaleivosta iltapalaksi kuin viimestä päivää. Ajattelin, että uni ei tule silla sokerimäärällä ikinä, mutta sen verran unettava oli kärryttely kotiin, että ihan onnellisena meni vällyjensä väliin :)

P.S. Minä ja Jasper tulemme käymään Suomessa 9. - 23.12. Puhelinnumero on sama kuin viimeksi eli 041-724 6294. Saa soitella :)

10 comments:

Anonymous said...

Moi, laitatko jotain aikataulua (esim. muutama sopiva päivämäärä), että milloin passais tavata Espoon suunnalla, kun nyt kerran olette tänne pimeään Pohjolaan tulossa? ;o} Voidaan sitten täällä päässä alkaa varailemaan noiden kiireisimpien työn raskaan raatajien kanssa sopivaa päivää. Terkuin Riitta

Ansku said...

Meille kävis ehkä parhaiten 11.-13.12. Heti siihen alkuun vaan :)

Anonymous said...

Moikka, Soile onkin nyt sitten valmennusreissulla 11.-16.12. Onko just tää viikko sulla ainoa Espoon suunnalla? -Riitta

Ansku said...

No käviskö ke 21.12.?

Anonymous said...

21.12. sopii täkäläiselle porukalle. Jesss, kiva nähdä! Palaan myöhemmin asiaan puhelimitse tarkempien koordinaattien kanssa. CU! -Riitta

Johanna said...

WOW! Milloin tulette meille??? :) Onko teillä ollenkaan aikaa nähdä meitä? Olisi kyllä tosi tosi kivaa....

Ansku said...

Johanna: meillä on ehdottomasti aikaa nähdä teitä! Mieluiten tietenkin heti :) Miten teidän alkuviikko 12. tai 13. päivä joulukuuta?

Johanna said...

JEEE MAHTAVAAAA! :)
Super kiva yllätys että tulette, meille sopii kumpi päivä vaan 12 tai 13 ehkä 12 vähän paremmin mutta kaikki on järjestettävissä. Te ilmoitatte milloin ehditte nähdä!
Tosi kivaa!

Ansku said...

Lyödään lukkoon se 12.12. sitte vaan. Kivaa kivaa!!

Johanna said...

JIPPII 12.12, nähdään siis todella pian! Soitellaan! Hyvää ja turvallista maktaa tänne Suomeen.