Thursday, September 22, 2011

Hyväntekeväisyyttä ja hyvää oloa



Viime perjantaina minä, Jasper ja Leena-mummo olimme päiväretkellä Sausalitossa. Tapasimme siellä Stellan ja hänen äitinsä Gaylan ja isoäidin Glorian. Vietimme päivän lasten museossa Golden Gate sillan kupeessa ja sen jälkeen kahvilla Sausaliton keskustassa. Mukavaa vaihtelua meidän normaaliin puistoarkeen. Äitikin pääsi vähän juttelemaan kunnolla aikuisten juttuja.
Lauantaina Juho pyöräili koko päivän MS-taudin hyväksi. Pitkä päivä siitä tuli kun lähtö oli seitsemältä ja perille maaliin hän tuli puoli viiden maissa. Matkaa siis 160km ja ihan kauheeta vuoristoa välillä. Hyvä Juho!!! Ollaan kaikki niin ylpeitä!! Maalissa vastassa oli vaimo ison Finland-pyyhkeen kanssa, pieni poika ja oma äiti :) Sen enempää ei tällä kertaa saatu kannustusjoukkoja kokoon, mutta meteliä saatiin kyllä!
Leena lähti takaisin Suomeen sunnuntaina ja tämä viikko ollaankin taas totuteltu normaaleihin nukkumajärjestelyihin ja ihmetelty mihin mummo katosi :) Jasper on onneksi terve iloinen itsensä ja minunkin jalkani alkaa olemaan tosi hyvä. Personal traineri on pistänyt mut todella koville, vaikka toinen jalka ei toimikaan. Hiki lentää silti ja mahtava olo jälkikäteen. Juurikin tuon takia noille ihmisille maksetaan! Yksin en olisi todellakaan saanut mitään aikaiseksi puolijalkaisena. Kyllä nämä kilot tästä lähtee!! Pitää vaan olla tiukkana ja pysyä ruodussa.

2 comments:

Jenni said...

Kuullostaa hyvältä: mummon vierailut, Juhon polkemiset hyvään tarkoitukseen ja sun PT!! Tsemppista vaan ja ehkä mäkin tarvitsisin henkilökohtaisen piiskaajan ;).

Ansku said...

Todella hyvä PT! Pääsen tuskin kävelemään pois sieltä salilta ja lihakset kipeitä seuraavina päivinä. Jess!! Siitä sille maksetaan, että läski palaa :)