Monday, August 01, 2011

Kiirettä pitää

Tässä meidän viime viikon ohjelma:
Maanantaina aamupäivällä molemmat lapset kärryyn ja kaupan kautta puistoilemaan. Päikkäreiden jälkeen meidän normaali maanantai-iltapäivän leikkiryhmä, joka tällä kertaa oli meillä. Yhteensä minun ja Jasperin lisäksi kuusi äitiä ja lasta, eli 14 henkeä ilta puoli kuuteen asti. Kuudelta meillä syödään, puoli seitsemältä mennään kylpyyn ja seitsemän jälkee (viimeistään puoli kasi) nuori herra on unessa.
Tiistaina aamupäivä vietettiin Mountain Viewn kirjaston kupeessa olevassa puistossa. Siellä oli lasten musiikkikonsertti, jossa tanssittiin ja laulettiin ja leikittiin tuttujen kanssa. Päikkäreiksi taas kotiin ja kun Stella haettiin kolmen maissa, minä ja Jasper lähdettiin pyöräilemään. Tehtiin reilu lenkki ja matkan varrella leikittiin puistossa.
Keskiviikkoaamuisin meillä on musiikkitunti, joka yleensä menee enemmän tai vähemmän juoksemiseksi. Kyllä Jasper aina välillä istuu alas soittamaan jotain lyömäsoitinta tai alkaa tanssia jos biisi on tarpeeksi menevä, mutta uteliaisuus voittaa aina jossain vaiheessa ja pitää käydä tutkimassa paikkoja. Juosten tietenkin. Iltapäivällä oltiin uimassa meidän lähipuiston (Burgess Park) uimalassa Annan ja Saanan kanssa. Siellä on tosi kiva lasten kahluuallas ja siellä meidän superuimari vetikin ihan hirveellä vauhdilla. Vettä altaassa on Jaapoa kainaloihin asti ja jos jalka vähänkin pettää alta niin kaveri menee ihan uppeluksiin. Sehän ei menoa haitannut muuta kuin äidin sydämen lyöntitiheyttä lisäten. Siihen kun vielä lisätään suuri itsevarmuus uimataidosta ja parit hypyt portailta niin soppa on valmis. Hengissä selvittiin ja ainakin Prinssillä oli todella hauskaa :) Ruuan jälkeen käytiin vielä pikavisiitillä kesäkeskiviikon salsabändiä kuuntelemassa Menlon keskustassa, joten kun päästiin vihdoin kotiin uni maistui.
Torstaina aamupäivä riehuttiin Palo Alton Junior museossa. Siellä on kaikkea kivaa tekemistä lapsille sisällä ja ulkona pieni eläintarha. Iltapäivällä oltiin taas moikkaamassa Mountain Viewn kavereita leikkipuistossa ja tultiin kaupan kautta kotiin.
Perjantaiaamulla on äidin vuoro "leikkiä" eli oltiin siis kuntosalilla. Sinne leikkihuoneeseen jäämisen kanssa on ollut aikamoisia ongelmia, mutta pikkuhiljaa mennään parempaan suuntaan. Enää tulee vain vähän itkua eikä se kestä kauaa. Jasperin päiväunien aikaan minä leivoin leipää ja iltapäivällä käytiin tsekkaamassa Portola Valleyssa yksi uusi leikkipuisto.
Lauantai aamulla Juho lähti pyörälenkille ja minä ja Jaapo taas salille. Tämä kerta meni tosi hyvin eikä itketty oikeastaan ollenkaan :) Jaapo meni sitte nukkumaan kotona, isänsä siirtyi uima-altaalle ja minä lähdin tekemään kauppakierrosta. (huomatkaa perhejärjestelyt :) ja ei en ollut shoppailemassa vaan ruokaostoksilla) Illan suussa meillä oli taloyhtiön poolparty ja sinne piti tietenkin viedä pientä purtavaa.
Sunnuntaina tämä äiti ansaitusti nukkui kymmeneen asti :) Puolilta päivin lähdettiin seuraaviin poolpartyihin Juhon työkaverin luokse. Siellä vierähti koko iltapäivä ja pikaisen lelukauppapysähdyksen aikana minulle iski noidannuoli ja lähti oikea jalka täysin alta. En pystynyt ottamaan askeltakaan ilman viiltävää kipua. Juho lähti hakemaan mulle motorisoitua istuttavaa kauppakärryä eikä siinä oikeastaan voinut muuta kuin nauraa hysteerisesti :) joka muuten sattui ihan kamalasti. Kotiin pääsin autosta vain Juhon taluttamana ja olinkin sitte aivan kaput. Nappia naamaan ja kuumaan kylpyyn. Maanantai aamuna tilanne ei ollut ihan niin paha enää mutta Juho jäi kotiin ja vei Jaapon aamun jumppatunnille koska ihan siihen en olisi kuitenkaan pystynyt.
Että sellanen viikko. Eikä oikeastaan mitenkään kovin poikkeava, paitsi ehkä viikonlopun osalta.
Kauheeta kun alkokin väsyttää yhtäkkiä... Taidan painua pehkuihin.

3 comments:

Juho said...

Huh huh. Mun työpäivät on leikkiä vaan tuon rinnalla... ;)

Norppa said...

Kyllä se ikä vaan tekee tehtävänsä kun joutuu jo turvautumaan motorisoituun kauppakärrynkiin.. :D
Toivottavasti kipu meni kuitenkin ohi ja on nyt ookoo!

Melissa said...

Ohhoh, et olekkaan kertonut blogistasi...mukavaa syksyä teille kaikille sinne kauas :)