Tuesday, August 19, 2008

Iso mies vaihtui pieneen mieheen

Juho lähti Suomeen sunnuntaina ja jätti mut tänne ihan itekseen. En oikein tiedä onko se hyvän poikaystävän tekoja... Mutta kaipa se on Juhon vuoro kun mä jo siellä hengailin aika monta viikkoa. Eniten tässä harmittaa se, että olisin loppujen lopuksi voinut itsekin tulla tässä välissä pariksi viikoksi. Mutta en tiennyt sitä silloin kun omat lentoni varasin. No, nyt pitää mennä sillä mitä on ja tyytyä kohtaloon. 
Sain onneksi muun perheen kotiin ja Toivo on ottanut Juhon paikan mun unikaverina. Hyvin meille molemmille maistui uni ensimmäisenä yönä, nukuttiin 11 tuntia. Ehkä se oli se Rölli elokuva... Lapset on kasvaneet kolmessa kuukaudessa ihan mielettömästi ja ihan hirveesti on kaikkia juttuja mitä pitää kertoa kun ei olla pitkään aikaan nähty. 
Tänään sain myös vihdoin ja viimein tämän jakson pakettiin, viimeinen tentti meni suht hyvin. Ja ensimmäinen loppuarvosanakin oli jo tullut: B Financesta. Vähän olen pettynyt. Ainakin osa syy on se, että otin kurssin on-line ja opettajalta en saanut minkäänlaista palautetta tai neuvoa tai edes ainuttakaan vastausta mihinkään kysymykseen. Joten minkäs teet. Jos ei ymmärrä niin ei ymmärrä. 

No comments: