Tuesday, May 06, 2008

Loma päivitys

Hei moi vaan taas. Ollaan elossa vielä vaikka täällä on ollut tosi hiljaista :) Lomat on nyt lomailtu ja arki edessä taas. Mutta summary viime viikon tapahtumista: Isä ja Elina siis saapuivat tänne perjantaina 25.4. Lentokentällä meni tovi ennen kuin saatiin haltuumme auto, joka oli vuokrattu ja maksettu jo Suomesta käsin. Isä ja Elina pääsivät heti tutustumaan Amerikkalaiseen "asiakaspalveluun"... Ikävä kyllä. No siitä selvittiin ja saatiin matkalaiset hotellille. Lauantai aloitettiin 49-mile drivella, joka ajetaan omalla autolla, kattaa kaikki näkemisen arvoiset paikat San Franciscossa ja antaa hyvän yleiskäsityksen kaupungista. Siinä menikin melkein koko päivä ja tultiin koko porukka meille Menlo Parkiin syömään. Jaana oli tapansa mukaan laittanut pöydän koreaksi ja oli oikein mukava ilta. Sunnuntaina Juho sai jonkun merkillisen vatsapöpön (olikohan appiukkoehdokas-pöpö...) ja joutui jäämään kotiin. Minä olin turistien kanssa kaupungilla kävellen, ihmeteltiin hautajaiskulkuetta ja kalakauppiaita China Townissa muuan muassa. Molempina päivinä sattui olemaan todella kaunis ja lämmin ilma, mikä ei tähän aikaan vuodesta ole ihan päivänselvä. Yleensä SF:ssa on vähintään kylmä tuuli vaikka aurinko paistaisikin.
Maanantaina isä ja Elina lähtivat Sonoman viinialueelle pariksi päiväksi ja keskiviikkona noukkivat mut mukaansa ja lähdettiin kohti Los Angelesia. Ajettiin pitkin rantatietä nauttien mahtavista maisemista ja jäätiin San Luis Obispon kaupunkiin yöksi. Aamulla matka jatkui ja majoituttiin Santa Monicaan, joka osoittautui oikein ihanaksi rantakaupungiksi. Perjantaina tutustuttiin kävellen Los Angelesin keskustaan ja lauantaina ihmeteltiin Hollywood ja Beverly Hills. Los Angeles osoittautui positiiviseksi yllätykseksi. Muistin jotenkin viime kerrasta, että se oli tylsempi paikka ja joka paikkaan pitää mennä autolla, mutta siellä oli oikein toimiva joukkoliikennesysteemi eikä tarvittu autoa ollenkaan. 
Isällä ja Elinalla oli sunnuntaina lento Suomeen, minä tulin takaisin Menlo Parkiin jo lauantai iltana. Mulla oli vähän ihmeellinen olo jo iltapäivällä ja lentokoneessa matkalla kotiin olo vaan paheni. Sunnuntai aamulla totesin, että Juhon vatsapöpö oli siirtynyt mulle. Sängyn ja vessan väliä siitä tiistai iltapäivään. Voittaja fiilis ei ollut silloinkaan, mutta kouluun oli pakko mennä.

Ai niin, herkullisimmat uutiset viimeiseksi: voitin stipendin!! 
Council of Supply Chain Management Professionals on amerikan laajuinen organisaatio, joka järjestää kerran vuodessa konferenssin, johon osallistuu "kaikki" alan ammattilaiset. Siellä on erilaisia luentoja, messut, illanviettoja yms. San Franciscon aluejärjestö sponsoroi joka vuosi yhden oppilaan sinne edustamaan heitä ja tällä kertaa he valitsivat minut!! Siis mullahan oli edustus kymppi koulussa... (En tiedä kuinka monta hakijaa, mutta ainakin viidestä eri koulusta.) Mä kirjoitin heille pari sivuisen esseen, mun opettaja kirjoitti suosituskirjeen, lähetin resumen ja tän hetkisen keskiarvon. Ja PANG!! Voitin!! Että lokakuussa Denveriin :) 

3 comments:

Anonymous said...

ONNEA STIPENDISTÄ!!! :D

t. Jenni

Soile said...

Hei ihanainen Anskuliini! Voi miten iloiseksi tulin, kun ensin kuulin ja sitten säntäsin lukemaan viestin stipendistäsi! Upea, mahtava, hieno asia! Olet kyllä ihan varmasti ansainnut sen ja sinua parempaa edustajaa koulu saa hakea! Tyttö,sä oot tähti ja pääset vieläpitkälle. Toinen iloinen asia on, että näemme sinut (tai ehkä Banskun) Sipen synttäreillä kesäkuussa. Sitten halataan niin että luut rutkuu!

Anonymous said...

Hurjasti onnea stipendistä! Ja olet ehdottomasti paras valinta eli oikeaan osoitteeseen meni palkinto, ei mikään huono lautakunta siellä ollut raatina!
t. Merja