Friday, July 06, 2007

Allenit jo takaisin Suomessa

Allenit lahtivat torstaina ja me ihmetellaan taalla taas kaksin. Heidan matkansa oli mennyt oikein hyvin, paitsi etta Pipsan matkalaukku oli jaanyt jonnekin matkan varrelle. Toivottavasti se kuitenkin tulee perassa. Meillahan havisi kaikki kuusi laukkua joulukuussa kun tultiin tanne. Ja kaikki kuusi loysivat lopulta kotiin.

Heti on jo ikava Alleneita! Tehtiin paljon kaikkee kivaa yhdessa ja muutenkin oli ihan sairaan kivaa. Ikavuosia tuli taman parin viikon aikana paljon lisaa, naurettiin ihan megana.

Hostel Glenwood on valmiina ottamaan vastaan seuraavat vieraat :) Ikava kylla Leena ja Martti jaivat jumiin Lontooseen ja tulevat vasta huomenna. Heidan piti tulla tanaan perjantaina, mutta Finnarin kone oli ollut vahan myohassa eivatka olleet enaa paasseet Virgin Atlanticin jatkolennolle. Olivat olleet 40 minuuttia ennen koneen lahtoa portilla, mutta se oli suljettu! Aika uskomatonta! Mutta ilmainen majoitus ja mahtavat ateriat hienossa hotellissa ehka vahan lohduttaa. Saavat sitte jatkaa matkaansa levanneena huomenna.

1 comment:

Anonymous said...

Kiitos ja kumarrus kaikesta huolenpidosta Anskulle ja Juholle Kalifornian matkamme aikana! Muutama kuukausi menee matkaa sulatellessa ja kaikkea näkemäämme ihmetellessä. Loppujen lopuksi tuli sitten matkalaukkukin. Kun itse haimme lentokentältä!! Tiedoksi sinne Amerikkaan, että täällä on ollut matkamme aikana enemmänkin keskustelua katoavista laukuista ja huonosta palvelusta niiden palauttamisessa. Yhdyn näihin mielipiteisiin.
Aikaero painaa vielä. Olemme sinnikkäästi yrittäneet pitää rytmistä kiinni, mutta väkisin herää aamuyöstä, eikä uni tule enää kunnolla. Mulla ja Samilla on ollut myös päänsärkyä.
Ikävä on teitäkin - ja Kalifornian ilmastoa. Täällä tällä hetkellä kaatosade. Tulee surku Ruisrockin juhlijoita.